Sdara Dalam Kenangan

Sdara Dalam Kenangan

Jum 17 Feb 2012

Saya Muhammad Syukri Bin Suhaimi ingin memaklumkan bahawa bapa saya SUHAIMI BIN MOHD KASSIN @ MOHD NASIR (fiver 1980) telah kembali ke rahmatullah tepat jam 9.24 pagi pada usia 49 tahun. Jenazah akan dikebumikan selepas solat Zuhur.Jenazah Allahyarham kini berada di rumah kami di alamat 56, JLN GOLF 4, TMN GOLF HEIGHTS, 70400 SEREMBAN. JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI SAYA DI NOMBOR 016-2223475 ATAU 06-7651915 ATAU 017-8711763


?…innalillahiwainnailaihirajiun…takziah utk arwah Cheng @ Zulkifli Khir (Sdarian 79-83)…semoga roh arwah dicucuri rahmatNya…al-fatihah

Saiful Bahri Halim

Sabtu 4 Feb 2012 

Di beritakan bahawa Dato Dr Adi Taha telah kembali ke RahmatulLah jam 2.40 pagi tadi di rumah, depan Sek Men Tinggi Setapak, Jalan Air leleh.

Semoga roh beliau di cucuri rahmat Allah swt

 

Sab Feb 4

Assalamu alaikum..

Telah mendapat berita bahawa Tn Hj Mohd Amran Bin Misni (76-80) telah meninggal semalam di Gopeng. Jenazahnya akan dibawa pulang ke Batu Pahat selepas post mortem.

Semoga roh beliau dicucuri rahmat Allah swt. Alfatihah.

saya dah call anak allahyarham di talian 0125040999. mungkin dah sampai di seri banang, bt pahat utk dikebunikan. Allahyarham tuan hj amran dilaporkan diserang sakit jantung jam 10 malam semalam di rumah.

Mustafa Kamal OthmanTue 17 Jan 2012 

Received sms from DrNaz MdShah that his colleague, Saiful Rizal Ramli ’96, had passed away this morning (mati dalam tidur). Solat jenazah 3 ptg di surau al kauthar sek 4, bandar baru bangi. Kebumi selepas Asar

Bagi pihak SDARians 96, saya ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada DKN & SDARA lain (seniors and juniors) yg hadir pada upacara ptg tadi. Tidak terlupa juga kepada semua yg reply to posting awal sebelum ini. 

Lebih 30 orang Fivers 96 yang hadir ke rumah, solat jenazah dan lebih separuh yg mengiringi ke tanah perkuburan Sg Tangkas ptg tadi yg dibantu oleh anggota PDRM. Kami semua masih terkejut kerana arwah pergi dalam usia yang begitu muda.

Secara ringkasnya, allahyarham meninggal dalam tidur, dipercayai kerana komplikasi jantung, selain mengidap darah tinggi dan juga kencing manis. Arwah meninggalkan seorang isteri dan juga seorang anak lelaki di bawah usia 5 tahun.

Kami memulakan kutipan derma sejak tengahari tadi melalui akaun Ahmad Kamal Kadir (Maybank : 162263170632 ) dan sila SMS selepas trf/bank in to 0192212941 (Kamal). Setakat ini jumlah terkumpul hampir RM 1,000 dan akan diserahkan kepada isteri allahyarham pada hari Jumaat ini, insyaAllah.

Sama2lah kita semua mendoakan segala yang terbaik buat rohnya dan juga semua SDARians yg telah meninggalkan sebelum ini.

Al Fatihah.

DrNaz MdShah

 

Allahyarham Prof Dr Suradi Salim

Mari lah kita sama2 menghadiahkan Al-Fatihah ke atas roh-roh mereka  . . . Al Fatihah

2 Responses to Sdara Dalam Kenangan

  1. aaqillah amr mohd amran

    saya merupakan anak kepada Mohd Amran Misni. I miss my ayah so much and suddenly came across this website. Semoga walaupun setelah ketiadaan ayah saya sebagai sahabat kalian di dunia, kita tak terputus jalinan. Semoga warga SDAR sentiasa di bawah rahmat ALLAH

  2. Assalammu’alaikum, i was actually googling for sites related to my father, Muhd Rasydan Alime bin Abdul Rahman who returned to where he came from, Rahmatullah year 2014, on August 20th. Al-Fatihah. Father had always told stories of his school life when in sdar. It was indeed fun to hear it from him. Missing him so deeply. May Allah ease everything for him, inshaaAllah. may Allah put sdarians under the non-stop sky of blessings. Thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>